Tuesday, 3 November 2009

Mane yang betol agak nye nie???

kawan baik yang kita anggap kawan kita dunia akhirat (fulamak)
cuba nak putus kan hubungan sejati kita...(hahahahaha)
hampeh tol !!
u olls tawu x..
i saje je nak kongsi kan..nak mintak pendapat je..
ape ptot i buat..
i ade sorg kawan baik... cik LOBITA namenye
i selalu citer prob i gan die..
sgala citer la..i jarang miss nak story mory gan die...

nak jadi citer la kan..
i ade pakwe taw...
(hahahahahah...pakwe siot)
pakwe i tu ade la bau² kuini gak gan die...
i selalu citer gan die mummy pakwe(uuuweeeekkkk....) i tu kureng skit "treat" die gan i.
i pon x twu nape...
malas la nak care sgt kan..
ciput problem jerk...

pastu cik lobita ni ckp la...
mummy pakwe i tu@ future MIL (gatal la jijiah nie) i tu x suke gan i..
tapi yang pelik nye kan...
cik lobita tu sendiri x tawu knpe...

n sejak² ni future MIL i tu dah ok la gak gan i...
bile i story gan cik lobita tu...
kali ni die ckp future MIL i tu kedekot la plak...

atoi...

cik lobita....
what r u try to do with me n pakwe aku tu???
(ha...kan den dah speaking london!)

konpius tahap gaban taw x???

ke mmg die x suke gan relationship i tu??
aku x penah pon kacau ko gan pakwe ko yang short tu,
sooo........

jgn try² nak roboh kan masjid i ok!!!
(jijah...please jgn lelebih ok!!)

td konpius skrg dah tukar jadi geram plak!!!
binawe tol la.....

ape nak buat ni r...

nak amik peduli ke x erk???

6 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

wat bodo sudh ngn org cam ni..

tentang diriku said...

tu la pasal kan...makin di layan makin menjadi².pas nie ape plak lagi gak nye...

Umi Nawfal said...

Ler.. lantak dia la Jah!!

BuLaN iTu aKu said...

biarkan aje..
hehehehe

fndrocka said...

tarik rambut..tarik rambut...gadoo...yey..ggadoo...huuuu.

tentang diriku said...

x baik la gadoh.ape awak nie..hhuuhuhuhu